Rekisteröi uusi tili   Unohdin salasanani
Teekauppa
Mainos

« Takaisin edelliselle sivulle

 OmaPuutarha.fi INFO

OmaPuutarha.fi on puutarhaharrastajien sivusto, jonne on koottu paljon tietoa puutarhan hoidosta ja kasveista. Sivustolla voit tutustua puutarhavinkkeihin ja kuviin, saat tunnistusapua kasveille ja muille puutarhan ihmeille sekä pääset vaihtamaan ajatuksia muiden alan harrastajien kanssa. Sivustolta löytyy myös puutarhakirpputori ja tapahtumakalenteri.

Oma Puutarha.fi sivustolla ilmestyy arvioita, alan toimijoiden ja harrastajien haastatteluja sekä muuta puutarha-aiheista sisältöä. Mielenkiintoiset puutarhaesittelyt antavat vinkkejä myös jokaisen harrastajan omaan pihaan. Onko mielessäsi aihe, jonka uskot kiinnostavan muitakin harrastajia - ehdota rohkeasti!

Puutarhaharrastajat saavat käyttöönsä työkalut oman kasviluettelon ja pihakartan tekemiseen sekä mahdollisuuden pitää puutarhapäiväkirjaa.

Osa sivuston sisällöstä vaatii kirjautumisen.

kuva Tarja Käckman

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä OmaPuutarha.fi -sivustolle saat henkilökohtaiset tunnukset. Pääset kirjautumaan OmaPuutarha.fi -sivuston kaikkiin kirjautumista vaativiin osioihin samalla tunnuksella.

Kirjautumisen jälkeen voit jättää ja kommentoida vinkkejä sekä tunnisapua, voit jättää ilmoituksia puutarhatorille, pääset keskustelupalstalle sekä omille sivuille, josta löytyvät työkalut kasviluettelon, pihakartan ja puutarhapäiväkirjan tekemiseen. Lisäksi pääset ehdottamaan omaa kuvaasi päivän kuvaksi.

OmaPuutarha.fi ei koskaan luovuta rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi tietoja kolmansille osapuolille. Rekisteröityminen OmaPuutarha.fi -sivustolle ei velvoita sinua mihinkään. Sivustolle lataamasi kuvien omistus- ja käyttöoikeus säilyy sinulla itselläsi - tallentamiasi kuvia ei koskaan käytetä ilman lupaa eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille ellei kuvan omistaja anna siihen lupaa.  esim. kilpailuiden yhteydessä.

Päivän kuva

Päivän kuva on OmaPuutarha.fi etusivulla näkyvä kuva. Kuvia voi olla useita ja ne vaihtuvat päivittäin. OmaPuutarha.fi:n rekisteröityneet käyttäjät pääsevät ehdottamaan omaa kuvaansa päivän kuvaksi. Omilla sivuilla kasviluetteloon ja puutarhapäiväkirjaan lisättyjä kuvia voi ehdottaa päivän kuvaksi.

 

 

 

Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, istuttaisin tänään omenapuun.  Martti Luther

 

 

kuva Tarja Käckman