Edullinen kirjanpito-ohjelma Tilitantti

« Takaisin edelliselle sivulle

OmaPuutarha.fi INFO

OmaPuutarha.fi on puutarhaharrastajien sivusto, jonne on koottu paljon tietoa puutarhan hoidosta ja kasveista. Sivustolla voit tutustua puutarhavinkkeihin ja kuviin, saat tunnistusapua kasveille ja muille puutarhan ihmeille sekä pääset vaihtamaan ajatuksia muiden alan harrastajien kanssa. Sivustolta löytyy myös puutarhakirpputori ja tapahtumakalenteri.

Kuva: Tarja Käckman

Kuva: Tarja Käckman

Oma Puutarha.fi sivustolla ilmestyy arvioita, alan toimijoiden ja harrastajien haastatteluja sekä muuta puutarha-aiheista sisältöä. Mielenkiintoiset puutarhaesittelyt antavat vinkkejä myös jokaisen harrastajan omaan pihaan. Onko mielessäsi aihe, jonka uskot kiinnostavan muitakin harrastajia - ehdota rohkeasti!

Puutarhaharrastajat saavat käyttöönsä työkalut oman kasviluettelon ja pihakartan tekemiseen sekä mahdollisuuden pitää puutarhapäiväkirjaa.

Osa sivuston sisällöstä vaatii kirjautumisen.

Päivän kuva

Päivän kuva on OmaPuutarha.fi etusivulla näkyvä kuva. Kuvia voi olla useita ja ne vaihtuvat päivittäin. OmaPuutarha.fi:n rekisteröityneet käyttäjät pääsevät ehdottamaan omaa kuvaansa päivän kuvaksi. Omilla sivuilla kasviluetteloon ja puutarhapäiväkirjaan lisättyjä kuvia voi ehdottaa päivän kuvaksi.

Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, istuttaisin tänään omenapuun. 

- Martti Luther

Kuva: Tarja Käckman

Kuva: Tarja Käckman